woolash reviews
در برقی اتوماتیک و کرکره
ساخت و نصب کانال پلی یورتان
نمایندگی تفال در تهران
خرید اتو بخار تفال
زودپز تفال
خرید توتون توتون
تشک طبی
مهر آسان‌ترين روش هاي مهاجرت به كانادا iranfoodex
درباره من
موضوعات
    موضوعي ثبت نشده است
نويسندگان
برچسب ها
عضویت در خبرنامه
    عضویت لغو عضویت

ورود اعضا
    نام کاربری :
    پسورد :

عضویت در سایت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :

نويسنده :iranfoodex
تاريخ: ۱۷ دى ۱۳۹۷ ساعت: ۱۰:۲۱:۲۶
مهر

آسان‌ترين روش هاي مهاجرت به كانادا

آسان‌ترين روش هاي مهاجرت به كانادا

آسان‌ترين روش هاي مهاجرت به كانادا واقعا براي همه امكان‌پذير نيست. شما بايد ثروتمند باشيد، “مهارت” داشته‌باشيد يا به نوعي هنرمند باشيد. در ادامه آسان‌ترين روش هاي مهاجرت به كانادا آمده‌است، البته اگر واجد شرايط باشيد:

  • رنامه‌هاي مهاجرت “كسب و كار” يا “سرمايه‌گذار” كه در آن مهاجران حتما به واسطه‌ي ساختن يك كسب و كار يا سرمايه‌گذاري در كسب و كار و ايجاد شغل، اقامت دائم خود را مي‌خرند. اين گزينه در برنامه‌ي فدرال درحال‌حاضر متوقف شده‌است، اما بيشتر استان‌ها هنوز آن را باز نگه داشته‌اند.
  • برنامه‌ي كارگران ماهر (The Skilled Worker) و تجارت‌هاي ماهر(Skilled Trades)، كه به صورت گزينشي براي افراد محدودي امكان‌پذير است. برنامه‌ي تجارت‌هاي ماهر در هر سال تنها ۳۰۰۰ نفر را مي‌پذيرد. برنامه كارگر ماهر گزينشي است و تنها براي تعداد محدودي از متخصصان باز است. مهاجرت از طريق اين برنامه مستلزم دانش و تجربه‌ي زياد است، يا براي افراد دانش‌آموخته و باتجربه‌اي است كه پيشنهادهاي كاري دريافت كرده‌اند. هم‌چنين اگر شما داراي مدرك دكتري باشيد ممكن است شرايط كارگر ماهر را احراز كنيد.
  • نهايتا براي ورود به كانادا به قصد كار كردن در برخي حرفه‌ها نيازي به ويزا نيست و براي برخي از اين افراد كه خوداشتغال هستند، مانند هنرمندان، نوعي اقامت دائم خاص وجود دارد.

خوب بسياري از آدم‌هايي كه مي‌خواهند به كانادا بروند ثروتمند يا هنرمند نيستند؛ و بيش‌ترشان تحصيلات و يا تجربه‌ي كاري ندارند. بنابراين يك فرد معمولي چگونه به كانادا مهاجرت مي‌كند؟

در ادامه ۷ آسانترين روش هاي مهاجرت به كانادا آمده‌است كه بيشتر آنها براي اقامت موقت در كانادا است اما مي‌توان هر يك از آنها را به اقامت دائم، و نهايتا به شهروندي تبديل كرد، البته اگر شرايط لازم را احراز كنيد.

۷. تفاهمنامه‌هاي تجاري

امضاي قرار تجارت آزاد امريكاي شمالي (نفتا)

كانادا علاوه بر مشهورترين تفاهمنامه‌ي تجاري، يعني نفتا، تفاهمنامه‌هاي تجاري ديگري نيز دارد كه برخي معافيت‌ها را براي مهاجرت را امكان‌پذير مي‌سازد.

فهرست اين كشورها در آينده افزايش خواهديافت چون كانادا در حال طرح‌ريزي تفاهمنامه‌هاي تجاري زيادي است، اما درحال‌حاضر فقط بوميان اين كشورها مجاز به دريافت ويزاي به اصطلاح “نفتا” هستند.

اگر به مدتي كافي در كانادا بوده‌ايد، شايد بتوانيد با استفاده از تجربه‌‌ي كاري كه در كانادا داشته‌ايد از طريق برنامه تجربه كانادايي (CEC) يا از طريق برنامه مهاجرت استاني (PNP) درخواست اقامت دائم بدهيد.

۶. مجوز كار با پيشنهاد كاري

براي بيشتر آدم‌هايي كه نيمه ماهر يا “ماهر” (داراي تحصيلات دانشگاهي) هستند ساده‌ترين روش هاي مهاجرت به كانادا گرفتن مجوز كار است. اما ۲ مشكل وجود دارد:

  • اول اين‌كه بايد يك كارفرماي كاناديي را متقاعد كنيد به جاي يك شهروند يا كسي كه اقامت دائم دارد، كار را به شما بدهد.
  • دوم، كارفرماي شما بايد سازمان منابع انساني و گسترش مهارت‌هاي كانادا را متقاعد كند كه بايد يك كارگر خارجي را استخدام كند، چون هيچ شهروند كانادايي نمي‌تواند آن كار را انجام دهد (گواهي LMO يا تاييديه استخدام نيروي خارجي بگيرد). براي همين فرآيندي كه در ظاهر آسان به نظر مي‌رسد، پيچيده شده‌است.

مشكل درخواست شغل از آن سوي مرزها را نيز به آن اضافه كنيد تا اين روش غيرممكن به نظر برسد. اگر در كانادا روابطي داريد، اين بهترين روش است؛ با آشنايان‌تان در كانادا تماس بگيريد و ببينيد كسي را سراغ دارند كه در حال استخدام نيرو باشد يا خير. يا مورد ۱ را در ادامه بخوانيد.

تجربه‌ي كاري شما مي‌تواند از طريق يكي از برنامه‌هاي زير به اقامت دائم بينجامد:

  • برنامه تجربه‌ي كانادايي (CEC)
  • شركت در برنامه‌هاي تجاري به عنوان كارگر ماهر فدرال، در صورت احراز شرايط
  • يا از طريق برنامه‌هاي استاني كارگر ماهر يا نيمه ماهر

۵. حمايت همسر

به كسي نگوييد اما داشتن همسر يا نامزد كانادايي يكي از آسان‌ترين روش هاي مهاجرت به كانادا است. وزارت مهاجرت، پناهجويان و شهروندي كانادا در حال برخورد با “ازدواج صوري” است. ازدواجي صوري زماني است كه دو نفر يك ازدواج ساختگي را ثبت رسمي مي‌كنند تا به واسطه همسر خارجي خود اقامت دائم يا شهروندي بگيرند. بنابراين بهتر است مطمئن شويد رابطه‌تان واقعي است، چون اكنون وزارت مهاجرت، پناهجويان و شهروندي كانادا طي يك دوره‌ي ۲ ساله پس از اين‌كه تاييد شدن شما رابطه‌تان را بررسي مي‌كند.

۴. تجربه بين‌المللي كانادا (IEC) يا تعطيلات كاري

اگر شما اهل يكي از كشورهاي انتخاب‌شده‌ي زير باشيد، اين برنامه براي شما باز است. اگر سن شما بين ۱۸ تا ۳۵ باشد، مي‌توانيد با مجوز كار به كانادا برويد، يعني نيازي به داشتن پيشنهاد شغلي نداريد. توجه داشته‌باشيد كه براي شهروندان برخي كشورها بيش‌ترين سن مجاز ۲۹ يا ۳۰ سال است.

۳ نوع برنامه‌ي IEC وجود دارد:

  • تعطيلات كاري – اين برنامه براي بيشتر بوميان كشورهاي بالا، در صورت احراز شرايط، باز است.
  • متخصصان جوان – بايد مدرك دانشگاهي و پيشنهاد شغلي داشته‌باشيد.
  • كارآموزي (Co-Op) – بايد در كشور خودتان دانش‌آموز يك موسسه آموزشي بالاتر از متوسطه، در يك برنامه مجاز باشيد

شما مي‌توانيد از طريق يكي از برنامه‌ي زير با استفاده از تجربه كاري‌اي كه در برنامه تعطيلات كاري يا متخصصان جوان به‌دست آورده‌ايد اقامت دائم بگيريد:

  • برنامه CEC (مهاجرت استاني)
  • شركت در برنامه‌هاي تجاري به عنوان كارگر ماهر فدرال، در صورت احراز شرايط
  • يا از طريق برنامه‌هاي استاني كارگر ماهر يا نيمه ماهر

نمي‌توان از تجربه كارآموزي در جهت تجربه كار كانادايي (CEC) استفاده كرد.

۲. مجوز تحصيل

اگر پرداخت هزينه‌ي تحصيل در يك دانشگاه يا كالج كانادايي براي شما يا خانواده‌تان ميسر است، براي رفتن به كانادا هيچ روشي از اين آسان‌تر نيست. كانادا برنامه‌هاي تحصيلي پرشماري ارائه مي‌كند و تعدادي از دانشگاه‌هاي اين كشور جزء بهترين دانشگاه‌هاي جهان هستند. ثبت نام در كالج‌ها، كه آموزش كاربردي‌تري ارائه مي‌كنند، يك گزينه‌ي ديگر است. بهترين بخش آن اين است كه كه استان‌هاي كانادا براي فارغ‌التحصيلان دوره‌هاي آموزشي بالاتر از متوسطه مسيرهاي دريافت اقامت دائم ارائه مي‌كنند. فقط حتما هنگام انتخاب دانشگاه‌تان درباره‌ي برنامه‌ي مهاجرت استاني در استان محل دانشگاه‌تاه به خوبي تحقيق كنيد تا بدانيد دريافت اقامت دائم چه شرايطي دارد. معمولا بايد پس از فارغ‌التحصيلي پيشنهاد شغلي داشته‌باشيد و تعهد بدهيد كه حداقل براي مدتي در آن استان مي‌مانيد. هم‌چنين مهم است به ياد داشته‌باشيد هر كاري كه در دوره‌ي تحصيل مي‌كنيد در هيچ‌يك از مسيرهاي تجربه‌ي كاري قابل استناد نيست. بنابراين اگر براي پشتوانه‌ي مالي مجوز كار دانشجويي مي‌گيريد، اين نكته را در نظر داشته‌باشيد.

۱. ويزاي بازديدكننده

اگر براي شما رفتن به كانادا تنها از طريق پيشنهاد شغلي و مجوز كار امكان‌پذير است، آسان‌ترين روش هاي مهاجرت به كانادا اين است كه در صورت لزوم ويزاي بازديدكننده بگيريد و وقتي در كانادا هستيد به دنبال كار باشيد. شما با استفاده از ويزاي بازديدكننده نمي‌توانيد در كانادا كار كنيد. اما مي‌توانيد براي شغل آينده‌تان با كارفرماي احتمالي ارتباط برقرار كنيد. بايد بدانيد كه براي بازديد از كانادا به دليل ديگري نياز داريد، چون اگر به افسر مرزي بگوييد براي پيدا كردن كار به كانادا آمده‌ايد، احتمال اين‌كه تمايل داشته‌باشد شما را به اين كشور راه بدهد كم است. اما دروغ نگوييد؛ دروغ فقط باعث بي‌اعتبار شدن شما مي‌شود،و معني‌اش اين است كه به شما اجازه ورود داده نمي‌شود. بلكه شما بايد يك برنامه‌ي تعطيلات واقعي در كانادا ترتيب بدهيد تا اين كشور زيبا را ببينيد، و وقتي در اين كشور هستيد ببينيد آيا مي‌توانيد چند ارتباط برقرار كنيد يا نه. و هنگامي كه به خانه بازگشتيد مي‌توانيد فرآيند دريافت مجوز كار را آغاز كنيد.

مشاوره حقوقي با وكلاي متخصص

جهت مشاوره  با ماتماس بگيريد.۰۲۱۲۶۱۱۶۶۹۸

موضوع:
برچسب‌ها: ،

نظرات (0)
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :
[ ]